+373  079 346777 // 069 346777

BINE AI VENIT ÎN PROGRAMUL DE AFILIERE LADY’S

A venit timpul să câștigi simplu, rapid, constant, fără formalități, fără obligații și fără bătăi de cap. Doar fiind afiliat Lady’s poți câștiga până la 15% venit din cumpărăturile afiliaților tăi (pe 4 nivele).

Alege să te numeri printre miile de clienți multumiți a căror venituri cresc, substanțial, de la o lună la alta, alege Programul de Afiliere Lady’s!

Programul de afiliere Lady's permite unui afiliat să obțină comision de la Lady's pentru cumpărăturile clienților pe care i-a direcționat. Dacă ești înscris ca client pe www.ladys.md recomandă-ne familiei și prietenilor, și îți garantăm minim 8% din valoarea comenzilor primite de la afiliați. Vei castiga de fiecare dată când aceștia cumpără!

CUM FUNCŢIONEAZĂ PROGRAMUL DE AFILIERE?

După înregistrare, în contul tău de client secțiunea Program de Afiliere -> Banners & Links vei găsi un link de promovare. Oricine accesează acest link va fi înregistrat în structura ta de afiliați. Vei primi 8% din valoarea comenzilor sale în contul tău, după încasarea comenzilor.

Dacă afiliatul aduce un client nou, el va avea un bonus de 8% din cumpărăturile noului client (nivel 1). Dacă acest client de la nivel 1 aduce la rândul sau un client nou, afiliatul va primi 4% din cumpărăturile făcute de acest client nou (nivel 2). Același principiu se aplică până la nivelul 4(structurarea pe nivele o gasești în tabelul de mai jos).

Bonusul este calculat automat de sistemul informatic pe care îl detinem, iar procentul care îți revine se calculează raportându-se la valoarea comenzilor.

CUM VĂD BONUSUL ÎNCASAT?

Informația este disponibilă în contul tău de client și anume, în secțiunea Program de Afiliere -> Comisioane, tot aici, poți vizualiza comenzile tale și a afiliaților tăi, și să analizezi starea acestora.

CE POŢI FACE CU ACEST BONUS?

Îl scazi din valoarea cumpărăturilor tale. Dacă valoarea bonusului este mai mare decât comanda, atunci cumperi gratuit și restul îți rămâne în cont până la comanda viitoare. Poți alege să ridici cash bonusul încasat când acesta depășește suma de 800 lei/luna.

POATE LADYS.MD SĂ-MI ÎNCHIDĂ CONTUL DE CLIENT?

Da, Ladys.md își rezervă dreptul să dezactiveze un cont pentru mai multe motive dintre care menționăm:

- Spamul. Promovarea forțată sau SPAM-ul este strict interzis. Orice cont pentru care primim cel mult 3 reclamații va fi dezactivat fără o notificare prealabilă. Bonusul acumulat va fi anulat și nu va mai putea fi folosit.
- Înregistrare de utilizatori fictivi.
- Comportament și achiziții frauduloase.
- Multiple comenzi retur.
- Orice altă situație prin care ni se aduc prejudicii materiale și de imagine.

ATENTIE: Lady's își păstrează dreptul de a modifica condițiile programului de afiliere în viitor.PROGRAM DE AFILIERE LADY'S
Program de Afiliere Tip Comision Nivel
Comision pe Nivel Nivel 1 8% din volumul de cumparaturi
Nivel 2 4% of sales amount
Nivel 3 2% of sales amount
Nivel 4 1% of sales amount
Cerințe de plată Comanda minima 50 lei
Politica de discount 0% Reducere la fiecare produs cumpărat

35% Reducere "CLIENŢI PREMIUM"! Devii "Cleint Premium" petru o lună, dacă în luna anterioară comenzile tale au depăşit 2400lei (la preţ cu discount).
 

shop by categories