Soluție rapidă și sigură pentru îndepărtarea ridurilor- Gama BOTULINE GOLD LASER LIFT 

Cunoaștem deja că cele mai eficiente metode de a lupta împotriva ridurilor sunt injecțiile cu botox (botulina) și colagen. Ambele substanțe au revoluționat domeniul medicinei estetice. 

Procedurile pe bază de botox sunt utilizate pentru destinderea ridurilor de mimică și  dinamică a feței, produse prin contracția musculară. Toxina botulinică, în cantități mici, este benefică, relaxând mușchii feței și astfel reducând adâncimea ridurilor. 

Procedurile bazate pe îmbogațirea pielii cu colagen utilizează funcția acestuia de element structural interior, care conferă elasticitate și durabilitate pielii. El este resposabil pentru aspectul pielii. Absența sau scăderea nivelului acestuia din piele, duce la formarea ridurilor care acompaniază vârsta.Imensa popularitate și eficiența a acestor proceduri a inspirat Laboratoarele Mincer Pharma să dezvolte produse care utilizează aceste două principii.

Seria de produse Botuline Gold se bazează pe acțiunea radicală a combinației de două substanțe, a caror sarcină este de a relaxa musculatura și de a reface structura pielii prin umplerea ridurilor din interior către exterior. Principalul ingredient botulinic, o neuropeptidă de nouă generație - CALMOSENSINE® - relaxează mușchii  prevenind contracția și implicit ridarea pielii. Al doilea ingredient este MATRIXYL® - care penetrează ridurile și le umple asemenea unei injecții cu colagen, dar fără a necesita înțepătura acului.