Lady’s are onoarea de a va prezenta primul magazin on-line din Moldova de parfumerie, produse cosmetice si accesorii, www.ladys.md.

 

Suntem bucurosi ca am reusit sa tinem pasul cu cerintele clientilor nostri, care isi doreau cit mai facil sa comande produsele Lady’s prin intermediul acestui tip de magazin virtual. Avem siguranta ca raspunsul la noul site va fi unul pozitiv, iar orice sugestie din partea clientilor nostri va fi binevenita, serviciile fiind mereu imbunatatite pentru a se ridica la standartele de calitate cu care clientii Lady’s sau obisnuit deja.

Magazinul on-line www.ladys.md dispune de o oferta completa  de produse cosmetice si parfumerie. Aici, gasiti produse care atit de ideal se armonizeaza cu personalitatea dumneavoastra, beneficiati  de o gama larga si atragatoare de parfumuri din noua colectie pentru femei si barbati, produse Make-Up, o noua compozitie si un nou design a produselor pentru ingrijire corporala.

 

Accesind site-ul www.ladys.md aveti o descriere pe larg a produselor Lady’s, pentru a cunoaste  componeta si modul de utilizare a acestora.

 

Persoanele care se inregistreaza pe site-ul www.ladys.md primesc automat discount de 25%, inca de la prima comanda, iar pentru cei care isi doresc un cistig simplu, rapid si constant, Lady's, a lansat si cel mai avantajos program de afeliere.

Programul de afiliere Lady's permite unui afiliat sa obtina comision de la Lady's pentru cumparaturile clientilor pe care i-a directionat.

 Daca esti inscris ca client pe www.ladys.md recomanda-ne familiei si prietenilor, si iti garantam minim 8% din valoarea comenzilor primite de la afiliatii tai. Vei cistiga de fiecare data cind acestia cumpara!

 Programul este facut sa maximizeze profitul afiliatului!

Exista 4 nivele de recompensare pentru activitatea afiliatului:

Nivel 1- 8%
Nivel 2- 4%
Nivel 3- 2%
Nivel 4- 1%


Gaseste clienti noi pentru magazinul nostru si vei beneficia de un comision nelimitat pe 4 nivele, din cumparaturile clientilor recomandati pe o perioada nedeterminata. Prin urmare, va invitam sa vizitati site-ul www.ladys.md pentru a fi la curent cu toate ofertele noastre, iar pentru detalii sunati la numarul de telefon 022 804444.