Lady's vrea sa-ti faca vara perfecta si ti-a pregatit un catalog plin de produse care iti vor fi de mare ajutor in sezonul cald.

 

O gama variata de produse, promotii si oferte ademenitoare le vei gasi in noul Catalog Vara 2014 de la Lady’s. 

Noul Catalog Lady’s este predominat de produse cosmetice noi, marca IMPALA – cosmetica decorativa a acestui brand se produce la o fabrica cu renume mondial din Germania, iar linia de oje si produse pentru ingrijirea unghiilor este produsa in una din cele mai moderne fabrici din Franta.  

Sortimentul de mascara impresioneaza prin diversitatea sa, colectia include: Mascara CLEAR, Mascara CURLING VOLUME,  Mascara ELEGANCE  cu aplicator pieptene,  Mascara XXXL, Mascara MAXIMUM cu perie din silicon si Mascara DOUBLE sunt usor de aplicat, nu se naruie si rezistente la actiunea factorilor externi.

Tot la Lady’s, vei gasi produse destinate sezonului de vara, Ulei de corp pentru proetectie solara SPF6, Lapte de corp pentru protectie solara SPF30, Gel racoritor dupa expunere la soare cu extracte din aloe vere- perfect dupa o expunere indelungata la soare.

Pentru a primi GRATUIT Catalogul Vara 2014, inregistreza-te pe site-ul ladys.md  si bucura-te de ofertele noastre pana la o noua editie a catalogului Lady’s.