Primul lucru pe care ar trebi sa il facem pentru sanatatea noastra este o cura de detoxifiere a colonului!

 

O alimentatie sanatoasa este o alimentatie echilibrata si variata. Activitatea intensa, stresul zilnic si uneori chiar neglijenta, ne conduc insa la compromisuri alimentare care nu raman fara urmari la nivelul tubului digestiv. De aici mai este doar un pas pana la multiple si variate afectiuni datorate toxinelor acumulate in organism, care nu mai face fata singur dezechilibrelor la care il supunem. De aceea detoxifierea este o necesitate a omului modern. 

Primul lucru pe care ar trebi sa il facem pentru sanatatea noastra este o cura de detoxifiere a colonului!

Cea mai eficienta metoda de detoxifiere  a colonului este folosirea plantelor si in mod special a fibrelor. In acest sens, vine in mod natural alegera curei de detoxifiere cu Happy Colon, supliment 100%.  Happy Colon este o combinatie de 7 plante si argila, special selectate, care ajuta organismul in procesul de detoxifiere si regleaza natural functionarea normala a tubului digistiv.

Produsul nu contine conservanti, coloranti sau aditivi alimentari!

Ingredientele produsului Happy Colon sunt: seminte de in, tarita de psyllium, chimen, coriandru, papadie si argila (zeolit).

In ansamblu toate aceste componente ajuta organismul in procesul de detoxifiere, mentin sanatatea inimii, reduc riscul aparitiei cancerului la sin, de colon si de prostata, de asemenea regleaza tensiunea arteriala. Sursa de vitamina C, provitamina A, vitaminele K, B, inclusiv acidul folic si mineralele (fier, mangan, calciu, fosfor, magneziu) intaresc imunitatea , ne ajuta sa fim mai sanatosi, ne dau un plus de energie , de fapt acesta este menirea acestui supliment de a imbunatati calitatea vietii, reducerea stresului, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesutului, marirea randamentului fizic si psihic.