Fiecare dintre noi, cu siguranta ca isi doreste sa arate bine, iar impresia pe care o lasam celor din jur sa fie puternica si memorabila.

 

Daca vrei sa obtii efecte maxime prin felul in care arati alege sa porti - accesorii.

Recent, compania Lady's a lansat un Catalog de Accesorii dedicat acestor mici detalii, fara de care este imposibil sa ne imaginam o femeie moderna. Asortate corect, esarfa, bijuteriile, ceasul adauga o nota unica la tinuta ta formand un aspect fermecator, elegant si cu adevarat sofisticat.

Astazi, gama de Accesorii Lady’s include o selectie larga de genti, esarfe, portmonee, centuri si bijuterii (cercei, bratari, inele, etc). De asemenea, vei  gasi o varietate ampla de accesorii de par: agrafe, clame, clipsuri de par si desigur - bentite care sunt la mare cautare in aceasta primavara.

Printre cele mai populare modele de bentite se numara cele metelice, in special cele sub forma de lant sau cele din siragul de margele  care vor fixa parul, dar si vor sublinia cele mai bune caracteristici faciale.

 

Inregistreaza-te pe site si ai posibilitatea sa cumperi accesoriile Lady’s, la preturi foarte atractive 25% reducere pentru intreaga gama.