+373  079 346777 // 069 346777

5352 - Balsam gel puterea ursului

COD: 5352

Disponibilitate: În Stoc

Balsam gel puterea ursului - 5352

125,95 Lei

Detalii

Balsam gel puterea ursului, Ecomedicus, 250ml - 5352


• Acționează pe loc
• Calmează durerile reumatice și musculare
• Efect de încălzire locală
• Diminuează efectele artritei
• Ajută circulația perferică, reduce inflamațiile
• Are acțiune emolientă, antiseptică și stimulatoare asupra circulatiei periferice.

Conține ulei și extracte din : mentă, lavandă, sunătoare, ricin, rosmarin, salvie, ienupar, cimbru, ginseng, viță de vie.
Potasiul, calciul si vitamina B ce intră în compoziția ei determină creșterea tonusului muscular și a imunității organismului.
Eucaliptul este un remediu important în tratarea artritei, mai ales când simptomele sunt agravate de vremea rece.
Ginsengul stimulează tonusul general și are efect energizant, în timp ce extractul de viță-de-vie ajută în cazul tulburarilor circulatorii periferice.
Combinatia speciala de menta, eucalipt, ginseng si vita-de-vie provenite din medii controlate biologic confera efecte multiple cum ar fi atenuarea durerilor musculare, calmarea și reducerea inflamațiilor, stimularea circulației.
Menta este o plantă bine cunoscută pentru proprietațile sale curative, dar și pentru aroma tonifiantă.

Mod de utilizare:

Se masează ușor în locurile cu probleme. Evitați contactul cu ochii. Stergeți mâinile imediat după folosire. A nu se lăsa la îndemana copiilor! Se pastrează la temperaturi cuprinse între 5-35°C. Produsul nu are contraindicatii in timpul sarcinii sau alaptarii. Insa, este indicat ca produsul sa fie testat initial pe o portiune mica de piele si apoi pe toata suprafata dorita, deoarece in aceasta perioada este posibil ca sensibilitatea sa fie crescuta si astfel perceptia efectului sa difere fata de perioadele anterioare.