+373  079 346777 // 069 346777

CUM CUMPĂR DE PE LADYS.MD

Procesul de Cumpărare: ghid de shopping pe site-ul nostru

1. Alegerea produselor dorite:

Pe site-ul nostru aveţi la dispoziţie o multitudine de metode intuitive de a ajunge la produsul dorit. În pagina de start "Acasă" sunt afişate promoţiile curente, însă există în bara de sus şi o categorie distinctă cu produsele în promoţia curentă.

Pentru o căutare detaliată alegeţi din bara de sus "Meniul site-ului" categoria de produse cosmetice, accesorii sau parfumuri care vă interesează. În pagina de categorie puteţi efectua o filtrare a produselor după principalele caracteristici relevante: utilizare, cod şi preţ folosind meniul din stânga. Dacă doriţi să căutaţi un produs anume, puteţi introduce codul produsului relevant în câmpul "Căutare avansată...".

În pagina fiecărui produs veţi găsi prezentarea acestuia, modul de folosire, review-uri, iar pentru a-l comanda apăsaţi butonul "Adaugă în coş". Dacă este cazul puteţi selecta şi cantitatea dorită.

2. Finalizarea Comenzii:

Dupa ce aţi adăugat produsul în coş veti fi direcţionat în pagina de finalizare a comenzii, unde veţi completa adresele de facturare şi livrare, modalitatea de livrare şi cea de plată. Dacă doriţi sa comandaţi şi alt produs în cadrul aceleiaşi comenzi vă puteţi întoarce în magazin şi să repetaţi procesul de cumpărare. Comanda o puteţi trimite chiar dacă nu aveţi cont în magazinul nostru, ATENŢIE dacă nu sunte-ţi înregistrat pe site, nu o să beneficiaţi de reducere la comanda plasată. În cazul în care doriţi să vă faceţi şi un cont de utilizator pe site-ul nostru va trebui să bifaţi "Doresc Cont Utilizator" şi să vă alegeţi o parolă, iar acesta va fi creat automat la finalizarea comenzii.

Pentru logare pe site-ul nostru vă rugăm să introduceţi adresa de email şi parola. În contul de utilizator puteţi urmări starea comenzilor, banii câştigaţi prin Programul de Afiliere Lady's, puteţi modifica adresele de facturare şi livrare, etc.

3. Trimiterea Comenzii:

Pentru a comanda produsele alese apăsaţi butonul "Trimite Comanda". În acest moment comanda a fost trimisă la noi şi vom începe procesarea ei. Dacă aţi selectat ca modalitate de achitare Plata Online cu Card, veţi fi direcţionat în mod automat către pagina procesatorului nostru de plăţi online, MobilPay™. Dacă în orice moment doriţi ajutor din partea echipei noastre, nu ezitaţi să ne contactaţi pe chat sau la numerele de telefon afişate.

4. Felicitări:

Comanda dumneavoastră a fost finalizată cu success. Un email de confirmare este trimis automat pe adresa pe care aţi folosit-o pentru efectuarea comenzii. În acest email puteţi verifica produsele comandate şi cantităţile aferente, adresele de livrare şi facturare, modalitatea de livrare şi modalitatea de plată.

5. Comandă prin telefon sau prin e-mail:

Dacă vă este mai comod plasarea comenzii telefonic vă rugăm să ne contactaţi la telefon: 022 804444 // 079 346 777 // 069 346 777 La aceste numere de telefon se pot efectua comenzi şi se poate cere suport de Luni-Vineri: 09:00-18:00 şi Sâmbătă: 10:00-14:00.

Aveţi posibilitea efectuării comenzii şi prin e-mail. Vă rugăm să ne trimiteţi comanda dumneavoastră la: info@ladys.md împreună cu un numar de telefon şi vă vom contacta de îndată.

6. Modalităţi de plată, Preţuri şi Promoţii:

Toate preţurile afişate în magazinul nostru conţin TVA. Pentru produsele cu preţ special va fi afişat atât preţul vechi cât şi cel rezultat în urma reducerii.

Modalităţi de plată acceptate:

- Numerar la Livrare prin Curier

Plata în numerar a produselor comandate cu livrare în raza mun. Chişinău.

- Plata prin Transfer Bancar (OP)

Puteţi efectua plata pentru comanda dumneavoastră folosind un ordin de plată. Datele necesare pentru această metodă de plată le gasiţi în pasul final de cumpărare.

- Plata prin ramburs la primirea coletului prin Poşta Moldovei.

Nu este disponibilă!

- Plata Online cu Card Bancar

Nu este disponibilă!