+373  079 346777 // 069 346777

MODALITĂŢI DE LIVRARE CU LADYS.MD

Lady’s expediază colete în toată țara, folosind serviciul de Curierat și Poșta Moldovei. Comenzile sunt ambalate în pungi Lady’s sau în cutii de carton în care se include, gratuit, catalogul Lady’s.

Există 3 modalități de ridicare a comenzilor:

1. Ridicare de la sediu :

Comenzile sunt ridicate de la sediu, dacă în prelabil ați fost informați de managerul companiei că produsele sunt la sediu. Plata la primirea comenzii.

2. Expedierea prin Poșta Moldovei

Comenzile în valore totală mai mare de 450 lei (preț cu reducere) beneficiază de livrare gratuită, pentru comenzi în valore totală mai mică de 450 lei (preț cu reducere) se aplică o taxă de livrare în sumă de 30 lei. Livrarea prin poștă durează 2-7 zile din momentul în care ați fost informați de managerul companiei că produsele sunt la sediu.
Plata se face în prealabil, prin transfer bancar.

3. Expediere prin Curier (doar în raza mun. Chișinău)

Comenzile în valore totală mai mare de 450 lei (preț cu reducere) beneficiază de livrare gratuită, pentru comenzi în valoare totală mai mică de 450 lei (preț cu reducere) se aplică o taxă de livrare în sumă de 40 lei. Livrarea prin curier durează 24 ore din momentul în care ați fost informați de managerul companiei că produsele sunt la sediu. Plata la primirea comenzii.

Atenție! Ladys își rezervă dreptul să anuleze comenzile, dacă acestea nu au fost ridicate în termen de 4 zile.