BENZI DEPILATOARE CU CEARĂ RECE PENTRU FAȚĂ CU MELC

BENZI DEPILATOARE CU CEARĂ RECE PENTRU FAȚĂ CU MELC

69.95 lei
Cantitatea

în Chișinău este
în Moldova este

Ceară rece pe suport de celuloză. Formulă cu capacitate puternică de reținere a firelor de păr.

Benzile depilatoare cu ceară rece sunt cea mai eficientă modalitate de înlăturare a părului nedorit, pentru pielea sensibilă.

Datorită extractului din melc, hidratează profund și tonifică pielea, au efect calmant și previn iritarea. Produsul este bogat în proteine ce îmbunătățesc elasticitatea pielii și refac vitalitatea pielii fără să o usuce. Cu fiecare folosire, părul nedorit devine mai slab și mai subțire, ajutând astfel la obținerea unor efecte excelente pe timp îndelungat. Cu ajutorul produsului vei beneficia de o piele frumoasă și catifelată în fiecare zi. Potrivit pentru pielea sensibilă.

Pentru un efect calmant, folosiți servețelele cu ulei de migdale aflate în pachet pentru a înlătura ceara rămasă pe piele. Urmele de ceară post epilare sunt eliminate mult mai eficient cu ajutorul uleiului de migdale. 

Atenție!: Urmați instrucțiunile de utilizare aflate în interiorul pachetului. Țineți departe de surse de căldură. Dacă folosiți produsul pentru prima dată, testați ceara pe o suprafață mică a pielii și asteptați 24 de ore înainte de aplicarea ei. După înlăturarea părului, așteptați 24 de ore înainte să aplicați creme sau loțiuni ce conțin alcool. Nu țineți la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern

Pachetul conține:
- 20 suprafețe active pentru îndepărtarea rapidă a părului nedorit de pe faţă (10 benzi duble).
- 2 şerveţele postepilatoare cu ulei de migdale, pentru îndepărtarea resturilor de ceară de pe piele.

Produse similare
BENZI DEPILATOARE PENTRU FATA DETOX 3 IN 1
BENZI DEPILATOARE CU CEARĂ RECE PENTRU FAȚĂ CU ARGAN
SET EPILATOR CU ULEI DE ARGAN 5 MINUTES LEGANZA LADY
SET EPILATOR CU ULEI DE MACADAMIA 5 MINUTES LEGANZA TEEN