Despre noi

Cu Lady’s te simţi bine şi arăţi minunat

Îți oferim peste 500 de produse cosmetice de calitate, pentru tine și familia ta, la prețuri avantajoase. AI DE UNDE SĂ ALEGI!

Descoperă Lady’s

PROFITĂ DE CELE 3 TIPURI DE OFERTE EXTREM DE AVANTAJOASE
Produse de bază

Sunt produsele pe care le regăseşti în mod regulat în catalogul tipărit. Avem o gamă largă cu sute de produse noi pentru toate vârstele și nevoile. Poţi comanda produse din catalogul printat sau online, înregistrând comenzi pe site-ul nostru https://ladys.md

Oferte exclusive

Este o categorie specială ce cuprinde produse dintr-o gamă variată şi cu stoc limitat. Periodic această secţiune este actualizată prin introducerea de produse noi care nu se regăsesc şi în catalogul tipărit, fiind prezentate doar pe site. Intră cât mai des pe site-ul Lady’s pentru a beneficia de aceste oferte limitate!

Oferte speciale

În această secţiune poţi găsi produse care sunt la promoţii speciale şi care beneficiază de reducere de preţ. Ai la dispoziţie o gamă variată de produse de cea mai bună calitate la preţuri foarte mici, parfumuri, cosmetice, bijuterii, accesorii cosmetice şi fashion. În fiecare lună vei redescoperi un nou catalog Lady`s cu ultimele tendinţe în modă, cele mai recente inovaţii în îngrijirea tenului, a corpului şi a părului şi oferte speciale, gândite numai pentru tine!