Livrare si returnare

PLATA PRODUSELOR

Singura modalitate de plată a produselor Lady's este ramburs în momentul în care primești coletul de la curier sau îl ridici de la Poșta Moldovei.

E simplu: plătești numai atunci când primești produsele!

LIVRAREA PRODUSELOR PRIN CURIER 

Pentru a beneficia de livrarea gratuită prin curier , asigură-te că valoarea comenzii tale este de minim 299 de lei (comandă cu discount). Dacă optezi pentru livrarea produselor prin curier , dar comanda ta are o valoare mai mică de 299 de lei, se va percepe o taxă de transport în valoare de 40 lei.

RIDICAREA PRODUSELOR DIN OFICIILE POȘTALE 

Poți oricând opta pentru ridicarea produselor Lady's de la unul dintre Oficiile Poștei Moldovei!

Livrarea produselor Lady's prin Poșta Moldovei se efectuaza dupa conditile de mai sus, la fel ca in cazul expedierii prin CURIER. Termenul de livrare a produselor în oficiile poștale este de 5 - 7 zile lucrătoare.

RETURNAREA PRODUSELOR

Ai la dispoziție 2 săptămâni în care poți returna orice produs cu defect sau care s-a deteriorat în timpul transportului!

Pentru a returna produsul, urmează pașii de mai jos:

• Trimite prin Poșta Moldovei produsul pe care vrei să-l returnezi la adresa de corespondentă, str.Columna 72/3 of.7 si anunta-ne la num. 069346777

• Atașează returului o scurtă declarație în care să ne comunici motivul returului și numărul de comandă aferent

• După ce primim și evaluăm starea produsului, contravaloarea lui va fi trecută în bonusul tău. Ulterior, poti folosi bonusul pentru a reduce valoarea unei comenzi viitoare.